صفحه اصلی
غذاها
لیست قیمت
وبلاگ
رزرو غذا

5 طرز تهیه سوپ سیب زمینی خوشمزه و مقوی

طرز تهیه سوپ سیب زمینی

سوپ سیب زمینی، یکی از ساده‌ترین و در عین حال مغذی‌ترین غذاهایی است که می‌توان در هر فصل سال تهیه کرد. با توجه به طرز تهیه سوپ سیب زمینی و طعم ملایم و بافت نرم آن، برای تمام اعضای خانواده مناسب است و می‌تواند به عنوان پیش‌غذا یا یک وعده کامل غذایی سرو شود. در این مقاله، با چند طرز پخت سوپ سیب زمینی آشنا خواهید شد. توجه کنید که مواد اولیه برای 4 نفر معرفی شده است.

سوپ سیب زمینی و مرغ

طرز تهیه سوپ سیب زمینی مجلسی

ترکیب سیب زمینی و مرغ انتخابی مناسب برای غذایی مغذی است. این سوپ با وجود مرغ، سیب زمینی و ادویه، انتخابی کامل برای شام خانوادگی یا روزهایی است که به انرژی نیاز دارید. همچنین با توجه به مغذی بودن آن، این سوپ، گزینه‌ای مناسب برای غذای تقویتی برای سرماخوردگی محسوب می‌شود.

مواد لازم:

  • سینه مرغ: حدود 250 الی 300 گرم 
  • سیب زمینی متوسط: 3 الی 4 عدد
  • پیاز: 1 عدد
  • هویج: 1 عدد
  • کرفس: 1 ساقه (اختیاری)
  • شیر و خامه: 1 پیمانه
  • نمک، فلفل سیاه، ادویه دلخواه: به مقدار لازم

طرز تهیه سوپ سیب زمینی با مرغ

برای طرز پخت سوپ سیب زمینی باید در قابلمه‌ی مناسب، پیاز را تفت دهید تا طلایی شود. در مرحله بعد، هویج و کرفس خردشده را نیز اضافه کنید و نمک، فلفل و ادویه‌های دیگر را بریزید، سپس مرغ خردشده را اضافه کرده و چند دقیقه تفت دهید تا سطح آن کمی برشته شود و ادویه‌ها به خوبی جذب شوند. حالا سیب زمینی خردشده را به قابلمه اضافه کنید و آب را تا جایی که روی مواد را بپوشاند، بریزید. حرارت را ملایم کنید تا سوپ برای یک ساعت بپزد.

شیر و خامه را درون ظرف بریزید تا به دمای محیط برسند. پس از پخت مواد شیر و خامه را به سوپ سیب زمینی اضافه کرده و اجازه دهید به مدت 10 الی 15 دقیقه با دیگر مواد روی حرارت باشند. البته بعد از اضافه کردن شیر و خامه، سوپ نباید بجوشد، فقط باید داغ شود و قل ریز بزند.

سوپ سیب زمینی و گوشت

طرز تهیه سوپ سیب زمینی ساده

اگر قصد دارید سوپی با پروتئین زیاد آماده کنید، ترکیب سیب زمینی و گوشت انتخابی مناسب و مطمئن است. سوپ سیب زمینی و گوشت در کنار سبزیجات، گزینه‌ای بسیار مناسب برای وعده غذایی ناهار یا شام در روزهای سرد پاییز و زمستان است.

مواد لازم:

  • گوشت چرخ‌کرده یا گوشت تکه‌ای: حدود 350 تا 450 گرم 
  • سیب زمینی: 3 الی 4 عدد 
  • پیاز: 1 عدد
  • سیر: 2 حبه (اختیاری)
  • هویج: 1 عدد (اختیاری)
  • آب جوش: حدود 4 تا 5 پیمانه
  • نمک، فلفل، پاپریکا یا ادویه دلخواه: به مقدار لازم
  • خامه، شیر و پنیر: به میزان لازم (اختیاری)

طرز تهیه سوپ سیب زمینی مجلسی با گوشت

در این طرز تهیه سوپ خوشمزه برای مهمانی، ابتدا باید در یک قابلمه بزرگ، پیاز خردشده و سیر را با روغن یا کره تفت دهید تا طلایی شوند و عطر سیر خارج شود، سپس گوشت چرخ‌کرده یا خردشده را درون قابلمه ریخته و با شعله متوسط تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند و سطح گوشت کمی برشته شود؛ این کار به آزاد شدن عطر و طعم گوشت کمک می‌کند. در همین مرحله نمک، فلفل و ادویه‌های دیگر را اضافه کنید تا مزه‌ها جذب گوشت شوند.

در این مرحله از طرز تهیه سوپ سیب زمینی رستورانی باید هویج خردشده را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر با مواد تفت دهید. این سبزیجات طعم، رنگ و مقدار کمی شیرینی ملایم به سوپ می‌دهد. حالا سیب‌ زمینی خردشده را داخل قابلمه بریزید، سپس آب جوش را اضافه کنید تا روی مواد را بگیرد. اجازه دهید مواد با حرارت ملایم به مدت حداقل یک ساعت بپزند. پس از پختن گوشت می‌توانید خامه، شیر و پنیر را در آخرین مرحله اضافه کنید تا سوپ طعمی غلیظ و کرمی به خود بگیرد. با توجه به طرز تهیه سوپ سیب زمینی و هویج با گوشت، پس از گذشت 15 الی 30 دقیقه سوپ شما آماده است.

سوپ سیب زمینی با شیر و خامه

طرز تهیه سوپ سیب زمینی رستورانی

اگر می‌خواهید سوپی لطیف، خامه‌ای و مملو از طعم ملایم و آرامش‌بخش درست کنید، ترکیب سیب‌ زمینی نرم با شیر و خامه را به شما پیشنهاد می‌کنیم. این سوپ ساده و سریع با بافتی کرمی و طعمی لطیف، هم برای روزهای سرد و هم برای مهمانی‌های ساده مناسب است.

مواد لازم:

  • سیب زمینی متوسط: 4 الی 5 عدد
  • پیاز: 1 عدد
  • کره یا روغن: 2 قاشق غذاخوری
  • آب یا آب مرغ: حدود 3 تا 4 پیمانه
  • شیر: 2 پیمانه
  • خامه: یک بسته کامل
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

طرز تهیه سوپ سیب زمینی با شیر و خامه

برای طرز تهیه سوپ سیب زمینی مجلسی باید در یک قابلمه مناسب، کره یا روغن را بریزید، پیاز خردشده را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و شفاف شود؛ این کار عطر پایه سوپ را می‌سازد و طعم نهایی را متعادل می‌کند. حالا سیب زمینی خردشده را به پیاز اضافه کنید و چند دقیقه با هم تفت دهید؛ این کار باعث می‌شود سیب‌ زمینی اندکی طعم بگیرد و بافت بهتری در سوپ ایجاد شود. حالا ادویه‌ها را روی سیب زمینی‌ها بریزید.

در مرحله بعد، آب یا ترجیحا آب مرغ را به قابلمه اضافه کنید تا روی سیب‌ زمینی‌ها را بگیرد. اجازه دهید مواد به مدت یک ساعت روی حرارت ملایم قرار بگیرند و سیب زمینی‌ها به خوبی بپزد. بعد از پخته شدن سیب‌ زمینی، شعله را خاموش کنید و بگذارید کمی خنک شود، سپس با استفاده از مخلوط‌کن یا گوشت‌کوب برقی، مواد داخل قابلمه را کامل پوره کنید تا سوپی یکدست به دست آید.

حالا شیر را به سوپ اضافه کنید و هم بزنید، سپس خامه را نیز افزوده و مجددا هم بزنید تا بافت سوپ لطیف، خامه‌ای و یکدست شود. در نهایت سوپ را مجدد روی حرارت قرار دهید تا شیر و خامه هم گرم شوند. با توجه به طرز تهیه سوپ سیب زمینی رستورانی باید دقت کنید که شیر و خامه، به مرحله جوشیدن نرسند.

سوپ سیب زمینی و قارچ

طرز پخت سوپ سیب زمینی

سوپی با ترکیب سیب زمینی و قارچ، طعمی لذیذ و متفاوت دارد که تا مدت‌ها در ذهن ماندگار خواهد شد. شما می‌توانید این سوپ را به عنوان پیش‌غذا یا وعده‌ی اصلی سرو کنید و از طعم بی‌نظیر این نوع از غذاهای زمستانی گرم لذت ببرید.

مواد لازم:

  • سیب‌ زمینی متوسط: 3 الی 4 عدد
  • قارچ تازه: حدود 250 الی 350 گرم
  • پیاز: 1 عدد
  • سیر: 1 حبه (اختیاری)
  • آب یا آب مرغ/گوشت: 3 تا 4 پیمانه
  • ذرت: 100 گرم
  • نخودفرنگی: 100 گرم
  • شیر و خامه: 1 تا 1.5 پیمانه (اختیاری)
  • نمک، فلفل سیاه، آویشن یا سبزیجات معطر: به مقدار لازم
  • جوز هندی یا فلفل سفید: به مقدار لازم (اختیاری)

برای طرز تهیه سوپ سیب زمینی ساده، باید پیاز خردشده و سیر له‌شده را در قابلمه‌ای مناسب تفت دهید تا پیازها طلایی و عطر سیر‌ها بلند شود. حالا نوبت به اضافه کردن قارچ‌های خردشده می‌رسد، آن‌ها را اضافه کنید و اجازه دهید تا آب قارچ‌ها کشیده شود. پس از کشیده شدن آب قارچ‌ها سیب زمینی‌های خردشده، ذرت و نخود فرنگی را اضافه کرده و اجازه دهید در کنار مواد دیگر تفت بخورند. حالا باید نمک، فلفل، آویشن و ادویه‌های دیگر را نیز به مواد اضافه کنید.

پس از تفت دادن تمام مواد، باید آب یا آب مرغ را روی آن‌ها بریزید و با حرارت ملایم اجازه دهید تا مواد به مدت 45 دقیقه یا یک ساعت بپزند. پس از پخته شدن، اگر تمایل دارید سوپ کرمی‌تر باشد، شیر و خامه را اضافه کنید و آرام هم بزنید تا بافت سوپ یکدست و لطیف شود. در این مرحله لازم است فقط شیر و خامه گرم شوند (به مرحله جوشیدن نرسند) تا طعم و قوام شیر یا خامه حفظ شود.

سوپ تره فرنگی و سیب زمینی

طرز تهیه انواع سوپ سیب زمینی

این سوپ، یکی از کلاسیک‌ترین ترکیب‌های آشپزی اروپاست؛ سوپی لطیف، خوش‌عطر و ملایم که بر پایه ترکیب تره فرنگی و سیب‌ زمینی تهیه می‌شود. حاصل این ترکیب سوپ سیب زمینی رژیمی، بافتی یکپارچه و طعمی آرام و دل‌نشین است که به عنوان یک شام سبک برای سرماخوردگی یا پیش‌غذای رسمی برا مهمانی‌ها بسیار مناسب خواهد بود.

مواد لازم:

  • تره‌فرنگی: 2 ساقه بزرگ (بخش سفید و سبز روشن)
  • سیب‌ زمینی: 3 عدد
  • پیاز: 1 عدد
  • کره یا روغن: 2 قاشق غذاخوری
  • آب یا آب مرغ: 4 پیمانه
  • شیر یا خامه : حدود 1 پیمانه (اختیاری)
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • جوز هندی، فلفل قرمز و آویشن: به مقدار لازم (اختیاری)

طرز تهیه سوپ سیب زمینی برای سرماخوردگی با تره فرنگی

در این طرز تهیه سوپ سیب زمینی ساده اما خوشمزه، ابتدا باید کره یا روغن را در قابلمه روی حرارت ملایم گرم کنید و پیاز خردشده را درون آن بریزید و تفت دهید تا نرم و شفاف شود. حالا تره‌ فرنگی حلقه‌شده را اضافه کنید و حدود 5 تا 7 دقیقه تفت دهید تا عطر آن آزاد شده و کمی نرم شود، سپس سیب‌ زمینی خردشده را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر مواد را با هم تفت دهید تا طعم‌ها یکدست شوند.

نمک، فلفل و ادویه‌های دیگر را به مواد اضافه کنید. بعد از این که مواد به خوبی با یکدیگر ترکیب شدند، آب یا آب مرغ را اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا تمام مواد بپزند. پس از پخت کامل، می‌توانید این سوپ سیب زمینی را با گوشت‌کوب برقی یا مخلوط‌کن کاملا پوره و یکدست کنید تا بافتی نرم، لطیف و کلاسیک ایجاد شود. اگر می‌خواهید سوپ کرمی‌تر باشد، شیر یا خامه را اضافه کنید و اجازه دهید روی حرارت ملایم گرم شوند.

جمع‌بندی

سوپ‌های مختلف با پایه‌ی سیب‌ زمینی، نشان می‌دهند که این ماده‌ی غذایی چگونه می‌تواند با کمترین هزینه و ساده‌ترین ترکیبات، به غذایی کامل و رضایت‌بخش تبدیل شود. با استفاده از انواع طرز تهیه سوپ سیب زمینی می‌توانید انواع سوپ‌های سبک مناسب رژیم‌های کاهش وزن تا مدل‌های مقوی برای روزهای سرد سال را آماده کنید. هر دستور یک تجربه‌ی متفاوت و لذت‌بخش از سوپ را به همراه دارد. وجه مشترک تمامی سوپ‌های معرفی‌شده، سادگی در تهیه، طعم دلنشین و توانایی بالای آن‌ها در تامین انرژی بدن است.

نوشته شده توسط ادمین
چهارشنبه 19 آذر 1404
0
24
دیدگاهتان را بنویسید
امتیاز :
ثبت نظر
پربازدید ها
طرز تهیه 15 صبحانه سالم برای مدرسه، خوشمزه و مقوی

طرز تهیه 15 صبحانه سالم برای مدرسه، خوشمزه و مقوی صبحانه مهم‌ترین وعده غ ...

تغذیه مناسب کنکوری ها چیست؟ بررسی اهمیت تغذیه در کنکور

تغذیه مناسب کنکوری ها چیست؟ بررسی اهمیت تغذیه در کنکور تغذیه مناسب کنکوری ها ...

طرز تهیه غذاهای چهارشنبه سوری از آش رشته تا رشته پلو

طرز تهیه غذاهای چهارشنبه سوری از آش رشته تا رشته پلو چهارشنبه‌سوری یکی ا ...

کترینگ هفت و نیم

آدرس : تهران ، انتهای اتوبان ستاری شمال، دوربرگردان به سمت ستاری جنوب،خیابان اخلاص پلاک 11

شماره تماس : 02144845300
ایمیل :  support@7onim.ir

ما را دنبال کنید 

   

مجوزها 

کپی رایت © تمام حقوق محفوظ است.